Ons Team

Leer ons kennen

Klik op de foto en kom meer over ons te weten!

Janine

Janine is 30 jaar en is inmiddels al weer 6 jaar werkzaam bij De Kapperij. Ze zit hier goed op haar plek en gaat met plezier naar haar werk.  Janine is geslaagd voor de opleiding Color Master en haar specialiteit is dan ook kleuren! Ze vindt het leuk om mensen blij te maken en wordt zelf erg blij van een totale make-over!

Locatie:  

Berghuizen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag. 

Wil je zeker weten dat ik dat er ben?  Bel ons dan!

Mirjam

Mirjam is eigenaresse van De Kapperij sinds maart 2019. Naast De Kapperij heeft zij nog een salon in Enschede. Mirjam zit al 30 jaar in het kappersvak en is naast kapster ook visagiste en schoonheidsspecialiste en ze zet permanente make-up. Ze is woonachtig in Oldenzaal met haar 2 puberzoons en hondje Guus. Guus is regelmatig in de salon aanwezig. Als Mirjam niet aan het werk is, gaat ze graag naar de sauna of een flink stuk hardlopen. Ze houdt van skiën, lekker eten en vooral gezelligheid om zich heen!

Locatie:  

Berghuizen: zaterdag.

Thij: vrijdag (vanaf 10:00 uur) 

Wil je zeker weten dat ik dat er ben?  Bel ons dan!

Koen

Koen is 26 jaar en woont in Enschede. Hij zit sinds 2011 in het kappersvak en is samen met Mirjam eigenaar van de salon in Enschede. Koen springt in Oldenzaal bij wanneer het nodig is en dat is vaak op de dinsdag. Zijn specialiteit is kleuren en stylen. In zijn vrije tijd gaat hij graag skiën, korfballen, en hij is gek op spontane uitjes. Koen houdt van humor en weet met zijn positieve instelling er altijd een gezellige draai aan te geven.

 

Locatie:  

Berghuizen: dinsdag*. 

Thij: dinsdag*. 

*afwisselend, op verschillende locaties.

Wil je zeker weten dat ik dat er ben?  Bel ons dan!

Chantal

Chantal is 50 jaar en al 34 jaar werkzaam als kapster, ze oefent haar beroep nog iedere dag met veel passie uit, voor haar is er niets leuker dan iedere klant weer tevreden de deur uit te laten gaan. Chantal blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends en volgt dan ook regelmatig een training, op dit moment is ze bezig met de color master opleiding. In haar vrije tijd is ze vooral druk met haar 2 puberdochters en geniet ze van de momenten samen met haar familie en vrienden.

 

Locatie:   

Thij: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag & om de zaterdag.

Wil je zeker weten dat ik dat er ben?  Bel ons dan!

Anna

Anna is 53 jaar en zit inmiddels 35 jaar met veel plezier in het kappersvak! Wil je een mooie blonde coupe of je haren mooi laten opsteken? Dan zit je bij Anna goed! In haar vrije tijd leest Anna graag een goed boek, is ze regelmatig te vinden in de sportschool, en gaat ze graag een avondje op stap!

Locatie:  

Berghuizen: dinsdag de hele dag, woensdag ochtend, donderdag de hele dag en vrijdag vanaf 13:30

Wil je zeker weten dat ik er ben?  Bel ons dan!